5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda Ve Yem Kanunu kapsamında ilimizde faaliyet gösteren et ve et ürünleri işletmecileri ve sorumlu yöneticilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
16.02.2016 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Gıda ve Yem Şube Müdürü Funda Eylem ÖZEL'in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda Gıda Mühendisi Taner AKCAKAYA tarafından işletmecilere işletmelerin taşıması gereken asgari teknik, hijyenik koşullar ve özellikleri, kişisel hijyen ve HACCP gibi konularda sunumlar eşliğinde bilgiler verirken, işletme denetimlerinde karşılaşılan eksiklikler ile Et ve Et Tebliği ve Etiketleme Yönetmeliği hakkında işletme yöneticilerine ve sorumlularına bilgilendirme yapıldı.